Tuesday, November 13, 2007

Pennut reilun 4 viikkoa

Sohvin pennut ovat nyt yli 4 viikkoa vanhoja ja menoa riittää. Pennut syövät jo Hills a/d ja jayhenlihaa. Tässä muutama kuva pennuista. Marcos on jo varattu alustavasti.
Raul kellii pesässä













































Africa nukkumassa


















Monday, November 05, 2007

Iriksen pennuilla oma koti

Kaikilla Iriksen pennuilla on nyt oma koti. Lyyli lähtee sijoitukseen Helsinkiin kahden sompun kaveriksi. Lyylille on jo sulhasehdokas katsottuna mutta siitä sitten myöhemmin.
Kaverukset Heike ja Edi löysi yhteisen kodin myös Helsingistä, tästä olen hurjan iloinen koska pojat ovat niin kiintyneet toisiinsa. Ajatuksena olisi saada Heikelle myös jälkikasvua tulevaisuudessa. Hurjan isosta 7 pennun pentueesta 5 tulee asustamaan Helsingissä, 1 Heinolassa ja 1 Turussa.
Hieman on haikea tunne kun viimeiset 3 lähtee omiin koteihinsa ensi viikonloppuna. On ollut huikea kokemus hoitaa 7 kissanpentua, onneksi Iris mamma on tapansa mukaan hoitanut pennut ilman sen kummempaa avun tarvetta.

Sohvin 3 viikkoisista pennuista edelleen vain Raul on alustavasti varattu.

Tulemme Turun näyttelyyn 24-25.11 ja mukana meillä on Iris, Feenix, Heike, Edi, Lyyli ja Turussa jo valmiiksi majaileva Kitti (entinen Bobo)
Iris pääsee kilpailemaan siitosnaaras tittelistä ja Animagi nähdään ensimmäistä kertaa kasvattajaluokassa.

Sunday, November 04, 2007

Sohvis kittens 3 weeks old / Sohvin pennut 3 viikkoa

Sohvin pennut täyttävät tänään 3 viikkoa. Pennut liikkuvat jo kovasti ja ovat jo saaneet oikeat nimensä. Kutsumanimistä voi jo päätellä mikä on pentueen nimi. Pennut ovat saaneet oikeat nimensä Serranon perhe tv-sarjan mukaan.
Los Serrano pentue
Animagi Marcos Serrano "Marcos" suklaatäplikäs poika
Animagi Raúl MartínezBlanco "Raúl" suklaahopeatäplikäs poika
Animagi África Sanz suklaatäplikäs "Toini" "Afri" tyttö

Koko pentue



























Toini kävelyllä

















Marcos

















Raul