Monday, June 14, 2010

Lasikuitutapetin selätys

Asunnossamme on melkein joka huoneessa niin ihanaa lasikuitutapettia...Yök! Lasikuitutapetti on sellainen veijari että kun se on kerran seinään laitettu niin irti sitä ei ota. Todellisuudessa sen ilmeisesti saisi jotenkin höyrytettyä irti mutta kuuleman mukaan sen irroitus on hankalaa. Kun totesin että tuosta on päästävä eroon, moni ehdotti maalaamista. Maalaaminen kyllä antaa pinnalle uuden värin mutta kuviota se ei poista. Harkinnan ja internetin ihmeellisessä maailmanssa seikkailun jälkeen totesimme kaksi vaihtoehtoa, joko laittaa seinään tasoitemassa tai tasoitetapetti. Lasikuitutapeteissa on monenlaista kuviota ja eri voimakkuuksilla olevia kuvioita. Toiset kuviot ovat niin voimakkaita ettei tasoitetapetti sitä peitä. Meillä kuitenkin seinän uudeksi materiaaliksi kelpasi tasoitetapetti. Totesimme näin myös pääsevämme harjoittelemaan tapetointia, ennen kuin varsinaiset päälitapetit tulisivat. Tasoitetapetti on siitä hyvää että sen päälle voi tapetoida tai maalata. Meillä tulee olemaan molempia versioita. Olen tilannut päälitapetit Englannista Laura Ashleyltä. Tässä kuva esimerkkinä meidän tulevan olkkarin tapetti. Tapetti tulee olemaan vain yhdellä seinällä ja kaveriksi sille on maalattu saman sininen seinä viereen.
















Ja sitten muutama kuva tapetoinnista. Eli ensinnä kuva siitä mistä halutaan eroon


















Tapetointi on itseasiassa melko helppoa kun siihen pääsee sisälle. Tarvikkeina tarvitset ehdottomasti tapettipöydän ja tarvikkeet millä levittää liisteriä ja tasoittaa tapettia. Kannattaa muuten aina tutustua ennen tapetointia miten kyseistä tapettia laitetaan seinään eli tarviiko tapetin vettyä, laitetaanko liisteri tapettiin vai seinään valmiiksi. Tasoitetapetissa liisteri vedetään seinään valmiiksi.















































Ja tietenkin pitää olla kissa kuva kissablogissa. Feenix ei pahemmin viitsi tapetointiin osallistua.


2 comments:

Anonymous said...

Тhіs аnti-strеtch mаrks sуstem iѕ poωerful
and effеctіvе in each anԁ
eveгy ωaу.

Feel freе to visit my pagе ... trilastin coupon Code

Anonymous said...

What's up mates, its great piece of writing about cultureand completely defined, keep it up all the time.

my page :: http://www.prnewswire.com/news-releases/blu-cigs-review-do-they-deliver-the-real-deal-or-just-the-smokers-blues-awesomealldaycom-tests-blu-cigs-186014282.html