Friday, March 22, 2013

Sisustustarrat hot or not

Ylläolevaan kysymykseen vastaisin not mutta onhan niissä oma viehätyksensä. Sisustustarrat ovat tulleet ilmeisesti jäädäkseen sisustuksiin. Nykyään saa vaikka omalla tekstillä varustettuja tarroja tilattua netistä. Kaiken maailman hong kongit yms myy niitä iänikuisia goodnight, bon appetite tekstejä

Ensimmäinen ajatus itsellä oli ettei meidän uudesta kodista löydy yhtäkään sisustustarraa paitsi ehkä lasten huoneista. Joudun kuitenkin syömään sanani kun näin tämän ihanuuden. Matkalaukku kokoelma sopii kuin nenä päähän meidän tulevaan keittiöön. Se olisi kuitenkin tarkoitus saada rapattuun pintaan... Onkohan täysin epäonnistunut idea tarra rapatussa pinnassa? ideoita otetaan vastaan miten tarran saisi pysymään.

Tässä toinen varteenotettava tarra mutta tämän haluaisin lastenhuoneen seinälle. Tämähän kyllä sopisi ihan mihin tahansa huoneeseen, Ferm Livingin tarrat ei useinkaan ole yksilöity juuri tietylle ryhmälle tai huoneeseen mikä on suuri plussa.  Huomatkaa muuten tuo pikkuinen valkoinen jakkara missä lapsi seisoo, voiko söpömpää olla!
Nämä sisustustarrat ovat Ferm Living nettisivuilta.

1 comment:

Anonymous said...

Vähän epäilen tuota rapatussa pinnassa pysymistä. Meillä ei pysynyt edes tavallisessa, maalatussa betoniseinässä. En tiedä miksi.
Ihania tarroja kylläkin!:)

Helka