Monday, October 23, 2006

Lemmikkimessut 2006 / pennut 2 vko

Huh! Mikä viikonloppu. Vantaalla oli myyrmäki hallissa lemmikkimessut 2006, ocicat ry oli myös siellä esittäytymässä tai siis selvennykseksi ocicatit oli pääosassa ei meidän yhdistys :)
Meillä oli mielettömän kiva porukka niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Kissat jaksoi esiintyä ja ocicatit varmasti oli yksi näkyvimmistä kissaroduista messuilla.
Toivottavasti messut toivat rotua esille ja uusia ocicat faneja Suomeen.
Olin molempina päivinä messuilla ja sunnuntaina myös Ville oli mukana. Omia kissoja meillä ei ollut esiintymässä koska meillä on koko tyttölauma "pentulomalla" näyttelyistä ja muista "kissan ristiäisistä"
Oli tosi kiva havaita että ihmiset olivat aidosti kiinnostuneita rodusta ja kissoista yleensä. Minä en ainakaan joutunut vastaamaan yhteenkään hassuun kysymykseen.
Oli messuilla muutakin kuin ocicatit ;) Yksi mun suosikeista oli koirien muotinäytös. Meidän naapurin Stitch oli mannekiininä ja hyvin meni, ei puklannut kun kerran lavalle... Sellaita se on se dogwalk jännitys :)

Stitchille olis myös synttärit viikonloppuna, joten Animagin "ilkeät" kissaneidot onnittelee omistajineen Stitchiä / Our neighbor french bulldog had birthday yesterday. We want to congratulate our dribble friend




------------------------------------------------------------------
Our kittens are like tiny "grow up" ocicats. They are now 2 weeks old. All eys are open and they try to walk all over ped. Unfortunately balance is not so advanced so walking is little shaky. Girls weight 334 g and 345. Feeniksi is much bigger than his sister, he weight 415 g. Almost 1/2 kg, just imagine!
We took new pictures today. You can see those in our album
Here is couples examples:
Feeniks is quite "stud" and Hortensia is our princess

We have 4 kittens??? One is "slightly" bigger than others. Iris take care of her own even if they are not little offsprings. Sohvi is Iris daughter from last litter

No comments: